Våre kjøpsvilkår

Her finner du våre kjøpsvilkår. Vennligst kontakt oss hvis du har spørsmål.

PARTER

Selger er Asland Handel AS med org.nr. 920237827, Bondalsvegen 85, 3697 Tuddal, Norge. Telefon 971 74 993, e-post: info@linbutikken.no, og blir i det følgende benevnt vi eller oss.

Kjøper er en person over 18 år gammel som er oppgitt som Kjøper ved bestillingen, blir i det følgende benevnt du eller deg.

BESTILLING

Når du sender din bestilling, vil vi bekrefte orden og sende deg en ordrebekreftelse på e-posten du har oppgitt til oss. Les nøye gjennom om alt stemmer i ordrebekreftelsen.

Vi forbeholder oss rett til å kansellere din bestilling eller en del av den, dersom varen er utsolgt. Du får en melding fra oss hvis det skjer sånn.

PRISER OG BETALING

Priser i nettbutikken viser vareprisen med merverdiavgift uten frakt. Alle kostnader knyttet til kjøpet, eventuelt frakt og gebyr, tilkommer i kjøpsprosessen før betalingen. Vi sikrer de beste prisene i hele Norge på de varene vi selger i nettbutikken.

Du har fire alternativer å velge mellom:

  1. KORT – kjøp i linbutikken.no nettbutikk betales med bankkort (Visa eller Mastercard). Din sikkerhet ved kjøpet er veldig viktig for oss. Vår samarbeidspartner på kortbetalinger Netaxept er en av Nordens ledende tilrettelegger av betalingsløsninger for nettbutikker.
  2. FORSKUDDSFAKTURA – Fakturaen blir sendt til deg på e-post og betalingsfrist er 7 dager. Leveranse skjer når betalingen er registrert hos oss.
  3. DELBETALING – del opp din betaling og betal i din tempo. Kredittid – opp til 36 måneder. Det kommer en fakturagebyr på kr 39 i tillegg.
  4. FAKTURA – betal etter du har fått varene. Betalingsfrist – 30 dager. Det kommer en fakturagebyr på kr 39  i tillegg.

LEVERING OG FRAKT

Det er fri frakt ved kjøp for minimum for kr 1000 eller mer. Er ordren under kr 1000, tilkommer frakt på kr 99 for forsendelse i hele Norge unntatt Svalbard og Jan Mayen. Prisen er fast og gjelder uansett størrelse på pakken. 

Alle pakkene sendes vanligvis som Norges pakke med Posten Norge. Pakken kan spores på nett ved hjelp av pakkens sporingsnummer. Pakken kan ikke spores hvis den sendes som normalt brev.

Når du handler hos oss, får du pakken levert hjem eller til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Ditt lokale postkontor sender deg en hentemelding.

Dersom du ikke henter pakken innen oppgitt dato, sendes pakken tilbake til oss. For alle uavhentede  pakker får du et behandlingsgebyr på kr 199 som skal dekke våre kostnader ved håndtering og sending av pakken.

Normal leveringstid er mellom 7 og 14 dager, avhengig av tilgjengelighet på lageret vårt og ditt bosted. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i ferie og høy sesong perioder.

RETUR OG BYTTE

Du har 30 dagers full retur og bytterett ved kjøpet.

Ønsker du å returnere varen, er det bare å fylle ut et returskjema.  Varen sendes i retur til oss.

Varene som skal i retur sendes til følgende adresse:

Asland Handel AS, Bondalsvegen 85, 3697 Tuddal.

Varene som returneres må være ubrukte og i komplett produktemballasje. Kunden betaler selv for retursending. Metervare lin, lingarn, pyntebånd og varene laget på individuell bestilling tas ikke i retur. Så snart vi får den returnerte varen fra deg, setter vi pengene inn på din konto. Vi betaler tilbake for den returnerte varen uten frakt.

Ved bytte gjør du selv en ny bestilling i vår nettbutikk. 

ANGRERETT

Ved kjøp av varer på internett er vi pliktig til å informere våre kunder om at de har 14 dagers angrerett. Det betyr at du innen 14 dager etter mottak av varen(e) må gi oss melding om at du angrer kjøpet. Det kan du gjøre på e-post til info@linbutikken.no. Deretter har du 14 dager på å sende varene i retur. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur.

Vennligst last ned Angrerettskjema for utfylling ved eventuell retur av varer. Kjøper må betale returfrakt om ikke returen skyldes feil eller mangel på varen. Kjøper står også med transportrisikoen tilbake til oss. Vær nøye når du pakker ned produktet og bruk alltid den original produktemballasjen og fraktemballasje som varen ankom med.

Vi gjør oppmerksom på følgende utdrag fra angrerettloven: Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 5, punkt a).

Angrerett på brukte varer

Dersom varen ikke svarer til forventningene ut fra produktbeskrivelsen, kan angreretten benyttes innen 14 dager selv om varen er brukt. Når brukte varer returneres, vil det bli foretatt en verdivurdering av varen, og Kunden vil få tilbakebetalt kjøpesummen fratrukket verdireduksjonen (jf. Angrerettloven § 25, tredje ledd). Returkostnadene betales av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 8, første ledd bokstav i). Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur.

PERSONOPPLYSNINGER

Du kan være trygg at din e-post adresse og andre personlige opplysninger du oppgir til oss er sikret og behandles konfidensielt. Vi gir aldri våre kunders personopplysninger til tredje part. Du velger selv om du vil motta et nyhetsbrev fra oss.